Motorschip Montanara

Voor ons motorschip Montanara zochten wij een jachtschilder die in drie maanden tijd de hele buitenkant van onze boot kon aanpakken; via Marktplaats vonden wij Zweder. Het totale werk kwam neer op: de hele buitenkant – houtwerk, polyester, onderwaterschip – van onze motorboot schuren, lakken/schilderen, teakdek schuren en al het kitwerk vervangen. We zijn ontzettend tevreden over Zweder en het geleverde werk.

Zweder communiceert heel prettig, heeft ons goed geadviseerd, heeft het werk goed gepland en volgens afspraak/op tijd al het aangenomen werk afgerond. Je kunt echt van hem op aan. Zweder levert topklasse.

Prijsstelling is ook netjes. Kortom een echte aanrader.

Fam Vermeulen

Schilderen Aquanaut

Alles heel erg netjes en keurig volgens afspraak. Nauwkeurig voorbereidingsgesprek en verschillende opties besproken, heel prettige samenwerking met Zweder, die passie heeft voor zijn beroep. Het resultaat is dan ook erg mooi geworden. Wij zullen zeker graag voor volgende klussen weer bij Zweder aankloppen. Goed vakmanschap, een echte aanbeveler! Jha

Ed

Aquanaut 1500 pilotehouse

Schilderen romp en opbouw

Zweder heeft de romp en opbouw van onze boot geschilderd, met geweldig resultaat. Vele denken dat het een nieuwe boot is, terwijl het een boot van 50 jaar oud is. Hij gaat rustig zijn gang en komt met goede idee├źn. Ook toen we daarna een kleine schade hadden, herstelde hij deze onzichtbaar en als gratis service. Een zeer redelijke prijs en geweldig resultaat en fantastische service.

de Haan

Boot schilderen

In contact gekomen via internet met Zweder Zwart. Direct vanaf het eerste contact is hij alle afspraken en tijdlijnen nagekomen. Van offerte tot oplevering. En belangrijker; het eindresultaat is uitstekend. Veel complimenten gekregen van andere bootbezitters dat onze boot zo mooi en strak in de lak zit. En dat voor een scherpe prijs. De volgende keer dat onze boot geschilderd moet worden gaan we zeker weer naar Zweder.

Colin

Lak en schilderwerk Super van Craft

Zweder via marktplaats tegen gekomen, vanaf begin prettig contact gehad. Duidelijke afspraken gemaakt m.b.t. schilder en lak werk aan onze Super van Craft, Zweder is alles volgens afspraak nagekomen en goede kwaliteit geleverd. Afgesproken dat hij deze winter weer langskomt om onze boot te schilderen en het lakken van het hout. Wij zijn blij met Zweder.

Joop Ruesink

Schilderwerk van de “Pelb” op locatie

Ik heb mijn boot laten schilderen omdat er foto’s gemaakt moesten worden voor een artikel in het tijdschrift de waterkampioen. Om eerlijk te zijn weet ik niet meer hoe ik aan Zweder gekomen ben maar ik heb er geen spijt van gehad; gewoon goed werk voor een redelijke prijs. Zweder Zwart is een betrouwbare en sympathieke vakman.

V. Mani

Schilderwerk Smelne Kruiser

Zweder gevonden via internet. Heb op aanvraag referenties gekregen, waar ik ben wezen kijken. Ik heb Zweder het aflakken van mijn Smelne Kruiser laten uitvoeren. Tot volle tevredenheid is het werk volgens afspraak uitgevoerd. Eindelijk een jachtschilder waar ik 100% tevreden over ben.

Luc

Gillissenkotter

Hallo beste mensen, mijn naam is John Ansing. Heb mijn Gillissenkotter laten schilderen door Zweder Zwart en ben buitengewoon tevreden met het resultaat. Zweder is een vriendelijke man die zich aan zijn afspraken houd. Ga gerust met hem in zee.

John Ansing

Boot schilderwerkzaamheden

De afgelopen winter wilde ik mijn boot schilderen, al snel kwam ik er achter dat een boot schilderen een vak apart is. In de loods liep ik Zweder tegen het lijf en hij heeft mijn schilder werkzaamheden overgenomen. Met een zeer goed en professioneel resultaat en naar alle tevredenheid. Mijn boot is werkelijk net als nieuw. Ik zou iedereen die overweegt zijn boot zelf te willen schilderen zich twee keer te bedenken. Wanneer ik weer schilderwerkzaamheden heb ga ik naar Zweder. Bedankt Zweder!

Frits van Leeuwen

Sharq Traveller
Bayliner 3888
reddingssloep